Beeld Bewerking

Voor een goede digitale beeld bewerking is kennis van de mogelijkheden van Photoshop niet genoeg. Photoshop verschaft je de materialen om mee te werken en meer niet. Een goede Photoshopper moet beschikken over uitstekend illustratief en fotografisch inzicht. Je moet intuïtief aanvoelen wat er niet klopt aan de beeldmanipulatie om deze onzichtbaar te kunnen maken. Hierbij moet je denken aan perspectief, kleur, scherpte, schaduwwerking en dat soort zaken. Kort gezegd moet je kunnen tekenen. Hiermee kom je ook direct bij het nadeel van een goede beeldbewerking: als je het goed doet ziet niemand hoe je hebt zitten ploeteren:/!

Services

Beeldmanipulatie

Bij beeldmanipulatie worden verschillende beelden of belichtingen tot een mooi en realistisch geheel gemonteerd.

Beeldoptimalisatie

Ik optimaliseer de kleuren van je foto’s voor een realistisch en natuurgetrouw beeld. Ik voorzie je foto’s van de juiste witbalans, kleurtemperatuur en belichting zodat de kleuren met de werkelijkheid overeenstemmen. Dit gebeurt natuurlijk op gekalibreerde beeldschermen. Je kunt het beste RAW-bestanden aanleveren voor een optimaal resultaat.

Beeldretouche

Bij beeldretouche worden vlekjes, oneffenheden of storende elementen in het beeld weggeretoucheerd. Bij mode- en andere commerciële fotografie pas ik vaak huidretouche toe. Dit kan variëren van lichte naturelle huidretouche tot glam/beautyretouche waarbij de structuur van de huid altijd zichtbaar blijft.

Vrijstaand maken

Vrijstaand maken op kwalitatief hoog niveau blijft mensenwerk. Bij Studio MarcoPaulo worden de productfoto’s zeer nauwkeurig van paden of maskers voorzien. Hierdoor zijn de beelden niet alleen geschikt om in een web-omgeving te gebruiken maar ook op groter formaat. Uiteraard kunnen de beelden van een nieuwe schaduw of spiegeleffect worden voorzien. Voor het loshalen van de achtergrond van complexe objecten of personen gebruik ik verschillende technieken. Zodat je bewerkte beelden op een natuurlijke manier op een nieuwe achtergrond geplaatst kunnen worden.

Werkwijze

Je mailt mij een JPEG van de beelden die bewerkt moeten worden. De opdrachtomschrijving kun je mailen of telefonisch doorgeven. Elke nieuwe opdracht of offerte neem ik gedetailleerd met je door zodat duidelijk is wat de bedoeling is. Daarna zal ik in onderling overleg een vaste prijs en levertijd met je afspreken. Zo zijn er geen onverwachte verrassingen, want ik wil niet alleen goed werk leveren maar ook mijn afspraken nakomen. Na akkoord op de prijsopgave kun je de Hoge Resolutie beelden naar mij uploaden via Wetransfer of Dropbox. De bewerkte beelden ontvang je z.s.m. retour afhankelijk van de omvang van de opdracht. Leveringstermijnen worden altijd in overleg bepaald. Wanneer de bestanden bewerkt zijn dan ontvangt je een als voorbeeld een Medium Resolutie JPG bestand ter akkoord. Wanneer deze akkoord zijn ontvang je na betaling een link via Wetransfer of Dropbox om de Hoge Resolutie bestanden bestanden te downloaden.

Neem vrijblijvend contact op om de wensen te bespreken.

Fotografie Foto MarcoPaulo Marco-Paulo Dicker
Vul hier je gegevens in dan neem ik z.s.m.
contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)
Telefoonnummer


Onderwerp
Bericht


Hoe heb je Studio MarcoPaulo gevonden?belmail als het kan voor: