fotoshoot

Lijkt het je leuk om eens samen met je gezin op de foto te gaan? Samen met je broer of zus om vader of moeder te verrassen? Op de foto samen met je vrienden/vriendinnen of favoriete collega’s? Een loveshoot samen met je partner? Of een fotoshoot van jou alleen speciaal als cadeau voor jouw geliefde(n)? Bij Studio MarcoPaulo kan je kiezen voor een fotosessie in studio setting of op locatie.

Fotoshoot in Studio

Het voordeel van het werken in de studio is dat de belichting en achtergrond altijd optimaal in te stellen is. Foto’s gemaakt in de studio kunnen achteraf voor verschillende (realistische) foto achtergronden geplaatst worden. Met een studiofotoshoot van Studio MarcoPaulo krijg je een serie unieke foto’s met buiten en binnen effect waaruit het moeilijk kiezen wordt!

Pakket 1 8 Downloads of 12 fotoafdrukken (10×15 cm)
Prijs € 147,50

Pakket 2 Totale selectie op DVD
Prijs € 247,50

De gemiddelde tijdsduur voor een fotoshoot in de studio is 1,5 uur en is voor 1 tot maximaal 4 personen.

Aanbetaling voor aanvang van de fotoshoot is € 125,- Je hoeft van tevoren nog niet aan te geven welk pakket je wilt.

Als je meer foto’s wilt afnemen dan de 8 downloads of 12 afdrukken dan bedragen deze kosten:

 • € 7,50 per extra download (groot + klein formaat)
 • € 3,50 per extra afdruk 10x15cm
  (andere formaten ook mogelijk, vraag naar de prijzen)

Fotoshoot op locatie

Bij een fotoshoot op locatie kun je denken aan een (buiten-)locatie met speciale betekenis of gewoon lekker thuis. Bij fotoshoots op locatie werk ik met het daar op dat moment aanwezige licht, eventueel aangevuld met het licht van een opzetflitser. Voor de achtergrond van de foto’s zijn we aangewezen op de aanwezige setting.

Pakket 3 8 Downloads of 12 fotoafdrukken (10×15 cm)
Prijs *€ 95,-

Pakket 4 Totale selectie op DVD
Prijs *€ 195,-

De gemiddelde tijdsduur van een fotoshoot op locatie is 1,5 uur en is voor 1 tot maximaal 4 personen.

Aanbetaling voor aanvang van de fotoshoot is € 75,- Je hoeft van tevoren nog niet aan te geven welk pakket je wilt.

Als je meer foto’s wilt afnemen dan de 8 downloads of 12 afdrukken dan bedragen deze kosten:

 • € 7,50 per extra download (groot + klein formaat)
 • € 3,50 per extra afdruk 10x15cm
  (andere formaten ook mogelijk, vraag naar de prijzen)

10% Pakketkorting + 2 gratis downloads!

 1. Als de gefotografeerde personen (met Facebook profiel) mijn Facebook pagina een ‘vind ik leuk’ geven dan geef ik 10% korting op de totaalfactuur!
 2. Als je de voorbeeld foto’s die ik achteraf op mijn Facebook pagina zet via Facebook deelt met je vrienden dan mag je 1 gratis extra foto uit het online fotoalbum kiezen!
 3. Plaats je nadat je de foto’s hebt bekeken op mijn Facebook pagina een recensie dan mag je nog 1 gratis extra foto uit het online fotoalbum kiezen! Beide foto’s zal ik binnen 1 week in groot en klein formaat per e-mail toesturen.

Werkwijze achteraf

Binnen 1 dag na de fotoshoot ontvang je per e-mail als voorproefje 1 bewerkte foto. Heb je aangegeven dat je het oke vind als ik enkele foto’s op mijn portfolio mag plaatsen dan plaats ik deze foto op mijn facebook pagina.

Binnen 2 weken na de fotoshoot plaats ik een selectie van de mooiste foto’s op een met wachtwoord afgeschermde gedeelte van mijn website. De foto’s zijn in klein formaat en bevatten een watermerk. Dit album blijft twee maanden online staan.

Aan de hand van deze foto’s kan je kiezen wat je wilt. Een pakket van 8 digitale downloads of 12 fotoafdrukken, de totale selectie op dvd of losse nabestellingen (wat in verhouding wel wat duurder is dan een pakket).

De foto’s die je wilt hebben worden vervolgens binnen 1 week volledig geoptimaliseerd en waar nodig geretoucheerd. Standaard worden de foto’s in kleur aangeleverd maar aanlevering in zwart-wit of sepia is zonder extra kosten ook mogelijk. Na ontvangst van het resterende factuur bedrag zullen de gewenste foto’s worden toegestuurd.

Veel gestelde vragen

Waarom kiezen voor een studio fotoshoot in Deventer?

 • bij een fotoshoot in de studio hebben we altijd perfecte belichting
 • is het nooit te koud of te warm
 • is er een toilet, spiegel en omkleed ruimte
 • Gratis parkeerruimte voor de deur

 

Maar bovenal!

 • Door beeldbewerkingstechnieken kan je/jullie achteraf voor elke gewenste achtergrond geplaatst worden. Zo kan je in eenzelfde fotoshoot voor meerdere realistische achtergronden komen te staan. Van bijvoorbeeld een tropisch strand tot een veld met bloemetjes. Maar eigen ideeën zijn ook welkom en bijna altijd uit te voeren!

Waarom kiezen voor een fotoshoot op locatie?

Bij een fotoshoot op locatie (binnen of buiten) werk ik met het aanwezige (dag-)licht en eventueel in combinatie met een opzet flitser.

Ik kijk ter plekke wat voor een leuke composities er op die locatie te vinden zijn. We kunnen naar een plek gaan die bijvoorbeeld een bijzondere betekenis voor jullie heeft of in de vertrouwdheid van je/jullie eigen huis.

Waarom kiezen voor een fotoshoot op locatie?

 • als de locatie zelf een bepaalde betekenis voor je/jullie heeft
 • In een bepaalde omgeving kan het minder statisch (losser) zijn om te poseren dan in een daarvoor opgezette studio setting
 • Op een locatie zijn er meestal verschillende elementen waar je omheen, tegen aan of naast kan poseren
 • Je niet naar Deventer kan of wil komen

Met meer dan 4 personen op de foto?

Willen jullie graag met meer dan 4 personen op de foto? De meerprijs bedraagt hiervoor € 20,- per extra per persoon.

Meer fotografie tijd?

Wil je of jullie meer fotografie tijd? Dat kan, de kosten hiervoor bedragen € 25,- per half uur.

In welk formaat zijn de digitale downloads?

Bij een digitale download ontvang je de foto in groot-(hoge resolutie)en klein-formaat (lage resolutie)

De grote foto’s hebben een optimale kwaliteit om (zelf) af te laten drukken. Ik adviseer dat wel bij een fotovaklab te laten doen. Dus met alle respect niet bij een Hema of Kruidvat. Onderaan mijn website staat een link naar de bestelsite van een zeer goed foto vaklab.

De grote foto’s zijn te groot voor internet. De kleurenweergave is ook niet geschikt voor weergave op een beeldscherm. Als je een digitale download besteld krijg je per mail naast de grote versie ook een kleine foto die optimaal geschikt is voor plaatsing op internet en weergave op een beeldscherm. Op lage resolutie foto’s staat in de rechter onder hoek het watermerk van Studio MarcoPaulo.

Heb je ook cadeaubonnen?

Je kan ook een fotoshoot cadeau doen. Cadeaubonnen worden in overleg custom-made gemaakt. Het bedrag kun je zelf bepalen en er kan een persoonlijke tekst geplaatst worden. Je kunt hiervoor contact opnemen via mijn contactformulier.

Kleding tips

Het beste is om kleding met drukke patronen te vermijden. Maar het belangrijkste is om kleding te kiezen waar je jezelf prettig in voelt. Ben je met meerdere personen kies dan kleding die kwa kleur op elkaar is afgestemd. Belangrijk ook is dat er geen groene kleur in je kleding of sieraden zit.

disclaimer

De vermelde prijzen zijn exclusief make-up, kleding- en haarstyling. Maar als je wilt kan dit tegen een meerprijs wel erbij georganiseerd worden.

Door een fotoshoot door Studio MarcoPaulo te laten maken ga je er mee akkoord dat achteraf enkele foto’s uit die shoot voor mijn portfolio gebruikt mogen worden.

Studio MarcoPaulo fotografeert alleen in de weekenden. Indien ruim van te voren ingepland en met 25% toeslag behoort een andere dag ook tot de mogelijkheden. Genoemde prijzen zijn van toepassing op het jaar 2015.

*Prijzen zijn exclusief reiskosten (buiten een straal van 45 km vanaf Deventer, daarboven € 0,30 p/km). En exclusief eventuele parkeerkosten op de locatie.

TFP FOTOSHOOTS

Soms als ik ideetjes heb die ik wil uitwerken ben ik op zoek naar ‘modellen’ of mensen die het leuk vinden om voor de foto’s te poseren (in de studio of op locatie). Dit kost je dan niks, alleen tijd en eventueel reiskosten. Na de shoot ontvang je binnen twee weken via WeTransfer een selectie van de mooiste foto’s. Rechts onderin de hoek van de foto’s staat dan mijn logo en website-adres, deze mag je bij plaatsing op het internet of bij afdrukken niet verwijderen. De gemaakte foto’s blijven copyright van Studio MarcoPaulo en worden gebruikt voor mijn online portfolio en eventuele promotionele doeleinden.

Als je hier interesse in hebt laat dan hier je gegevens achter en ik zet je op mijn lijstje. Eigen ideeën zijn ook altijd welkom!

Fotografie Foto MarcoPaulo Marco-Paulo Dicker
Vul hier je gegevens in dan neem ik z.s.m.
contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)
Telefoonnummer


Onderwerp
Bericht


Hoe heb je Studio MarcoPaulo gevonden?belmail als het kan voor: