portret en groepsfoto’s voor sportclubs en bedrijven

Sportclubs

Naast mooie team,- en portretfoto’s van de spelers/speelsters, die uw leden kunnen bestellen, bied Studio MarcoPaulo gratis studio-portret,- en groepsfoto’s aan van al de clubleden. Deze foto’s zijn geoptimaliseerd voor plaatsing op de club-website. Deze krijgt hierdoor een extra verzorgde en up-to-date uitstraling.  Zonder voor de club bijkomende kosten en gedoe achteraf.

Fotografie vind plaats op een dag dat de meeste leden aanwezig zijn. Doorgaans is dit op een speeldag maar door een vlotte en efficiënte werkwijze is er minimale inbreuk op het speelrooster.

Een uur voor de eerste wedstrijden beginnen bouw ik een fotostudio op in een vrij gemaakte binnenlocatie van minimaal 5x6meter. De teamleden worden 10 ‘a 15 minuten voor de wedstrijd individueel gefotografeerd. Groepsfoto’s worden, om tijd te besparen en voor een bijzonder resultaat, achteraf digitaal samengesteld. Omdat ik werk met foto vrijstel techniek kan gekozen worden voor meerdere foto achtergronden per persoon.

Mijn verdiensten bestaan uit de losse verkoop van de foto’s. Voor elk clublid word een inlogkaartje gemaakt met unieke inloggegevens om de foto’s online te bekijken en bestellen. U hoeft er alleen maar voor zorg te dragen dat deze inlogkaartjes bij (ouders/voogden van) de leden terecht komen. Mede namens de club kunt u hiermee uw clubleden bijzondere foto’s aanbieden die een leuke herinnering aan hun team en tijd bij de club vormen .

Mocht mijn werk u bevallen dan kan ik het jaar daarop weer terug komen voor nieuwe foto’s.

Als u besluit de hele club door mij op de foto te laten zetten dan bied ik als welkomstgeschenk een ingelijste fotoafdruk van 30x40cm aan van uw eerste elftal.

Bedrijven

Portretfoto’s van de werknemers geven een persoonlijke en vertrouwwekkende  indruk op uw bedrijfswebsite of intranet. Klanten en (nieuwe)medewerkers weten gelijk welk gezicht er bij welke naam hoort. De zakelijke portretfoto’s kunnen gebruikt worden voor alle communicatie-uitingen van het bedrijf. Dus naast de website o.a. ook voor jaarverslagen, brochures, nieuwsbrieven, persberichten, artikelen in magazines en uiteraard op sociale media, zoals Linked-in, Twitter en FaceBook.

Hoe meer personeelsleden er op een dag gefotografeerd worden hoe scherper de prijzen Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Fotografie Foto MarcoPaulo Marco-Paulo Dicker
Vul hier je gegevens in dan neem ik z.s.m.
contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)
Telefoonnummer


Onderwerp
Bericht


Hoe heb je Studio MarcoPaulo gevonden?belmail als het kan voor: