reportage fotografie

Een verhalend geheel aan foto’s

Bij ieder evenement of bijeenkomst is het de uitdaging om de sfeer en situatie optimaal weer te geven in een serie foto’s. Improviseren, constant observeren en alert reageren op spontane gebeurtenissen.

Mijn foto’s vind ik geslaagd wanneer deze een verhaal vertellen en je de sfeer bijna kunt voelen. Mijn doel is dan ook om de aandacht van de kijker vast te pakken en mee te nemen in mijn interpretatie van de gebeurtenissen.

Reportagefotografie is een breed begrip. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van werkprocessen bij bedrijfsreportages,- het vastleggen van emoties en bijzondere momenten bij bruidsreportages of het via beelden uitleggen van een situatie bij journalistieke fotografie. In alle soorten situaties ben ik als fotograaf in te zetten.

Mijn uurtarief is €75,- (met een minimum van 3 uur fotografie). Dit is inclusief nabewerking, verzend en reiskosten (tot 45 km vanaf Deventer, daarboven €0,30 p/km). Exclusief eventuele parkeerkosten op de locatie. Een selectie van de beste foto’s stuur ik in lage(LR) en hoge(HR) resolutie op DVD toe. Alle foto’s zijn rechtenvrij maar bij publicatie dient wel mijn naam en website vermeld te worden. Ik behoud ook het recht om enkele foto’s voor mijn portfolio te gebruiken.

Neem hier vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of voor de aanvraag van een offerte.

maasai-uithuwelijkings-ceremonie

Studio MarcoPaulo fotografeert vooral in de weekenden en avonden. Indien ruim van te voren ingepland en met 25% toeslag behoort een andere dag ook tot de mogelijkheden. Genoemde prijzen zijn van toepassing op het jaar 2015.

Fotografie Foto MarcoPaulo Marco-Paulo Dicker
Vul hier je gegevens in dan neem ik z.s.m.
contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)
Telefoonnummer


Onderwerp
Bericht


Hoe heb je Studio MarcoPaulo gevonden?belmail als het kan voor: