Marco-Paulo Dicker

Een introductie

Mijn naam is Marco-Paulo Dicker en ik woon in Deventer samen met vriendin en ons kleuter dochtertje. Naast een parttime baan als schoolfotograaf werk ik sinds 2008 als allround-fotograaf, webdesigner en beeldbewerker.

Volgens mijn moeder was ik al van jongs af aan veel aan het tekenen. Als peuter schijn ik gedetailleerde gezichten na te hebben getekend, op de basisschool maakte ik stripverhaaltjes, op de middelbare school karikaturen van klasgenoten en was ik tekenaar voor verschillende schoolkranten.

Op tekentalent werd ik aangenomen op de Kunstacademie waar een nieuwe ontdekkingsreis voor mij begon. Ik ontdekte de fotografie. De plaatjes die ik normaal met pen op papier kon laten verschijnen kon ik nu ook met licht vastleggen. Toen mij bekend werd wat er met digitale beeldbewerking nog meer gedaan kon worden was de schakel compleet!

Omdat ik mijn foto´s, beeld-bewerkingen en tekeningen graag wilden delen met anderen heb ik me al vroeg verdiept in de verschillende webdesign technieken. In de loop der jaren is webdesign een derde specialisatie van mij geworden.

Doordat ik vooral van uit huis werk kunnen de overheadkosten laag gehouden worden. Dit merk je ook in de prijzen die ik hanteer.

Neem vrijblijvend contact op om de wensen te bespreken.

Fotografie Foto MarcoPaulo Marco-Paulo Dicker
Vul hier je gegevens in dan neem ik z.s.m.
contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)
Telefoonnummer


Onderwerp
Bericht


Hoe heb je Studio MarcoPaulo gevonden?belmail als het kan voor: